atac

Republica Siti de pe planeta Krogos a suferit un grav atac aerian. Au fost aruncate N bombe. Atacatorii, din republica Squari, folosesc bombe a caror raza de actiune este interiorul unui dreptunghi, iar pagubele cauzate sunt uniforme pe toata aria acestui dreptunghi. Marginile dreptunghiului NU sunt afectate. Lurin, presedintele republicii Siti vrea sa inceapa imediat operatiunile de salvare si reconstructie. Pentru aceasta, el considera gradul de afectare al unui punct oarecare de pe suprafata republicii ca fiind numarul de bombe care au afectat acel punct. Pentru a trimite echipele de salvare in zonele cele mai afectate, primarul va cere sa aflati gradul maxim de afectare din intreaga republica. In plus el doreste sa stie si aria totala a regiunilor cu acest grad de afectare.

Date de intrare

Fisierul atac.in contine pe prima linie numarul N.
Pe urmatoarele N linii se afla coordonatele dreptunghiurilor afectate de bombe; pe linia i se afla x1i, y1i, x2i, y2i, intregi intre 0 si 100000 (inclusiv).

Date de iesire

Pe singura linie a fisieruluii atac.out se vor afla doua numere intregi strict pozitive - primul este gradul maxim de afectare iar al doilea este aria totala a zonelor afectate de numarul maxim de bombe.

Restrictii

1 <= N <= 100000
0 <= x1i, y1i, x2i, y2i <= 100000
x1i < x2i
y1i < y2i

Exemplu

atac.in atac.out
4 2 5
0 0 2 2
2 0 4 2
1 0 3 4
0 3 2 4

Timp maxim de executie/test: 2 secunde

Radu Berinde
M.I.T.
radu.berinde#gmail.com