kalah

Pentru jocul kalah se folosesc N cutii, în care se afla bile. Cutiile sunt amplasate pe circumferinta unui cerc si sunt numerotate de la 1 la N în sensul acelor de ceasornic.
O miscare este realizata în felul urmator: se iau toate bilele dintr-o cutie si se repartizeaza consecutiv câte una, în cutii, începând cu urmatoarea cutie în directia miscarii acelor de ceasornic. Daca numarul bilelor este mai mare decât cel al cutiilor, repartizarea continua pâna la epuizarea bilelor. În acest caz, se vor pune bile si în cutia din care initial au fost extrase.
Un exemplu de miscare este prezentat pe desen. Sunt repartizate bilele din cutia 1. În partea dreapta bilele sunt numerotate în ordinea în care au fost puse în cutii.

 

În timpul unui antrenament, Ionut a amplasat aleatoriu bilele prin cutii, dupa care a început sa faca miscari. Dupa fiecare miscare el înscria numarul cutiei în care era pusa ultima bila. La un moment dat Ionut a hotarât sa restabileasca repartizarea initiala a bilelor în cutii, folosind repartizarea finala si notitele facute la miscarile precedente.

Cerinta
Scrieti un program, care sa îl ajute pe Ionut sa determine repartizarea initiala a bilelor.

Date de intrare
Fisierul de intrare kalah.in va contine pe prima linie doua numere naturale separate printr-un spatiu N si M reprezentând numarul de cutii si respectiv numarul de miscari efectuate de Ionut.
Fiecare dintre urmatoarele N linii contine un numar natural. Pe linia i+1 se afla numarul de bile existente în cutia i în repartizarea finala.
Fiecare dintre urmatoarele M linii contine câte un numar natural cuprins între 1 si N. Pe linia i+N+1 se afla indicele cutiei în care a fost pusa ultima bila la a i-a miscare.

Date de iesire
Fisierul de iesire kalah.out va contine o singura linie pe care vor fi scrise N numere naturale separate prin câte spatiu. Al i-lea numar de pe linie reprezinta numarul de bile existente initial în cutia i.

Restrictii
Numarul total de bile nu depaseste 109.
0 <= N, M <= 100

Exemplu

kalah.in kalah.out kalah.in kalah.out
4 1
1
2
2
2
4
7
0
0
0
2 2
1
1
2
2
1
1

Timp maxim de executie pe test: 0.1 secunde

prof. Sergiu Corlat
Liceul Moldo-turc Chisinau