maraton

N sportivi numerotati de la 1 la N iau parte la un maraton. Clasamentul final este codificat sub forma unui vector A de lungime N. Fiecare element A[i] din vector are urmatoarea interpretare: concurentul clasat pe locul i a devansat un numar de A[i] concurenti ale caror numere de pe tricou sunt mai mari decat al lui.  In decursul ultimului an, toti acesti N sportivi, au participat la M probe de maraton si de fiecare data au avut acelasi numar pe tricoul de concurs. Toate clasamantele finale au fost codificate dupa regula descrisa. 

Cerinta

Stiind ca toti sportivii au terminat fiecare dintre cele M probe de maraton, aflati care concurenti au evoluat din ce in ce mai bine, adica la fiecare noua proba locul pe care l-au ocupat a fost strict mai mic decat la proba anterioara.

Date de intrare

În fisierul text maraton.in pe prima linie se afla doua numere naturale N si M, despartite printr-un spatiu. Pe urmatoarele  M linii sunt scrise in ordine cronologica a momentului desfasurarii, clasamentele finale (cate un clasament pe o linie). Numerele scrise pe aceeasi linie sunt despartite prin câte un spatiu.

Date de iesire

În fisierul text maraton.out, pe o singura linie, se vor scrie in ordine crescatoare, numerele de pe tricou ale concurentilor identificati cu evolutii ascendente. În cadrul liniilor, numerele vor fi despartite prin câte un spatiu. Daca nu exista solutie, fisierul de iesire va contine mesajul NU EXISTA.

Restrictii si precizari

0<N<3000
0<M<10

Exemplu

maraton.in maraton.out Explicatie
5 2
3 2 2 1 0
3 3 1 1 0

1 4 Pentru prima proba de maraton clasamentul final a fost 2,  3,  1,  4,  5, iar pentru a doua proba 2,  1,  4,  3,  5. Concurentul cu tricoul 1 s-a clasat pe locul 3 iar la a doua proba pe locul 2. Concurentul cu tricoul 4 s-a clasat in ordine initial pe locul 4 si apoi 3.

Timp maxim de executie: 0.6 secunde / test

Prof. Dana Lica
Colegiul Naţional "I.L. Caragiale" Ploieşti
Contact: danal182001@yahoo.com